Άρθρο – κόλαφος για Μητσοτάκη – Κικίλια στον Ο.Τ: “Η μαύρη τρύπα του τουρισμού” ( ύβρεις, προπηλακισμοί σε μικρά παιδιά, απειλές, σεξουαλικές παρενοχλήσεις! Και «κρυμμένοι» αλλοδαποί υπαλλήλοι)

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 22.08.22, 15:24Αλέξης Τσίπρας: “Εγκέφαλος του παρακράτους ο Μητσοτάκης” ! Ναι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση ΠΑΣΟΚ για Εξεταστική και στις κλήσεις στην Θεσμών και Διαφάνειας – Όχι στο νέο αρχηγό της ΕΥΠ 22.08.22, 14:36Οξύνει κατακόρυφα την πίεση σε Μητσοτάκη το ΠΑΣΟΚ! Κλήση σε Κοντολέοντα, Βλάχου (Εισαγγελέας) και Γρ. Δημητριάδη στη Θεσμών μετά την κατάθεση πρότασης για Εξεταστική 22.08.22, 13:22Τον εγκαταλείπουν και οι Αμερικανοί! ΝΥΤ κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Η σήψη στην καρδιά της χώρας…»

Σκληρή κριτική με σαφείς αιχμές για αδιαφορία, αποσιώπηση αν όχι και συγκάλυψη … του τι πραγματικά συμβαίνει στην ελληνική τουριστική βιομηχανία, κατά της κυβέρνησης, από τον… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.