Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να ροκανίσει το χρόνο, να σβήσει ίχνη και, διόλου απίθανο, να κατασκευάσει στοιχεία … Σκάνδαλο είναι και το ότι ο Μητσοτάκης παραμένει στη θέση του» (ηχητ.)

(Πηγή: thefaq.gr)

Εκτίμησή μου είναι ότι αυτό αποτελεί ξανά μία προσπάθεια συγκάλυψης και ασαφοποίησης της συζήτησης, από πλευράς της κυβέρνησης. Και γεννάται το ερώτημα γιατί να εκταθεί μέχρι το 2012 η έρευνα; Γιατί ο κ. Μητσοτάκης βάζει στο κάδρο την κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου και τους τότε Υ.Προ.Πο. (Δένδιας, Κικίλιας) που είχαν στην αρμοδιότητά τους την ΕΥΠ; Με ποια στοιχεία συμπεριλαμβάνει αυτές τις περιόδους; Μία εξεταστική συστήνεται ουσιαστικά με βάση το θέμα της έρευνας και όχι της χρονικής περιόδου, διότι με αυτή την λογική της κυβέρνησης γιατί να μην εξετάσουμε ανάλογα θεσμικά ατοπήματα από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους συζητώντας στο διηνεκές; Επαναλαμβάνω λοιπόν:… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.