Απίστευτο άδειασμα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ που στηρίζει τις αδιανόητες διεκδικήσεις Ερντογάν: “Οι πόροι πετρελαίου και φυσικού αερίου της Κύπρου να μοιράζονται δίκαια μεταξύ των δύο κοινοτήτων”! Προάγγελος εξελίξεων και στην ΑΟΖ στο Αιγαίο και τη ΝΑ Μεσόγειο;

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 25.08.22, 16:20Ο Πινόκιο και ο Μητσοτάκης! ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Οικονόμου συνεχίζει την αυτογελοιοποίησή του με διαρροές για δήθεν ανασκευή του Politico 25.08.22, 14:37Γνωστός “ολιγάρχης”: Μήνυμα σε εμάς (μηντιάρχες – επιχειρηματίες) ήταν η “παραδοχή” Δεμίρη «κανείς δεν εξαιρείται». 25.08.22, 12:22Στενεύουν τα περιθώρια για τη φιλομητσοτακική πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ! Επίθεση των Ευρωσοσιαλιστών στον Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή μετά το σκάνδαλο υποκλοπών» 24.08.22, 17:04Τρέχουν οι εξελίξεις! ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομολογία – “βόμβα” Δεμίρη: «Τα ‘‘δεν ήξερα’’ και ‘‘φταίει ο ανιψιός μου’’ τελειώσανε. Ο Μητσοτάκης να πει ποιους άλλους πολιτικούς παρακολουθούσε ».

Τοποθέτηση που υπονομεύει σαφώς τα δικαιώματα της Κύπρου στην… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.