Δύναμη Ζωής: «Αριστεία» Πατούλη! Η σύμβαση για απομάκρυνση εύφλεκτης φυτικής ύλης από νησίδες των δρόμων της Δυτικής Αττικής για το ’22, ΘΑ ενεργοποιηθεί τέλη Αυγούστου! Μία από τα ίδια όπως και πέρσι…

(Πηγή: thefaq.gr)

Η Διακήρυξη του διαγωνισμού δημοσιεύθηκε στις 21 Μαρτίου 2022 (ΑΔΑΜ: 22PROC010240748), δηλαδή μόλις 40 ημέρες πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου (1η Μαΐου κάθε έτους) κι ενώ είναι γνωστό ότι ένας τέτοιος διαγωνισμός απαιτεί τουλάχιστον 5 μήνες. Στον διαγωνισμό υποβλήθηκε μόνον μία προσφορά. Η καθυστέρηση στην προκήρυξη του διαγωνισμού οφείλεται στην προσπάθεια της Διοίκησης να επιβάλει υπερβολικούς όρους για την συμμετοχή στον διαγωνισμό, με υπηρεσιακά στελέχη να αντιδρούν. Τελικά με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής μόνο με τις ψήφους της διοικούσας παράταξης Πατούλη καθώς την καταψήφισαν σύσσωμες οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, επιβλήθηκαν παρά την αντίθεση της υπηρεσίας στους όρους και οδήγησαν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.