Όρθωσε ανάστημα! Ο Καραμανλής αποτελείωσε παρακράτος και Μητσοτάκη! Απαίτησε να πει ποιοι και γιατί παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη και ποιοι και πως το ενέκριναν: «Η επίκληση του απορρήτου υποτάσσεται στην ανάγκη κάθαρσης του δημοσίου βίου» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 31.08.22, 20:12Επιτροπή-παρωδία για να «θάψει» το σκάνδαλο υποκλοπών, θέλει η ΝΔ: Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση 31.08.22, 19:39Σκάνδαλο υποκλοπών: Ρίχνει το γάντι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την πρόταση Τσίπρα – «Αν την αποδέχεται, αύριο κιόλας διαβιβάζουμε τα τηλέφωνα όλων των μελών της Κ.Ο. μας στην ΑΔΑΕ για να ξεκινήσει έρευνα» 31.08.22, 19:00Δεν «μασάει» από στοχοποιήσεις του Μαξίμου το Spiegel! Νέο άρθρο-κόλαφος: «Ο δρόμος της Ελλάδας προς την απολυταρχία» – Ζητά παρέμβαση της ΕΕ

Στο ύψος του ονόματός του αλλά και της δικής του πολιτικής διαδρομής στάθηκε απόψε ο Κώστας Καραμανλής και όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στην ραγδαία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.