“Σκούπισε” .. Μητσοτάκη – Κοντολέοντα – Δημητριάδη και μάλιστα 2 φορές σε μια μέρα, ο γαλάζιος Κώστας Τζαβάρας στη Βουλή!

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 1.09.22, 21:44Καίει το “άλλοθι” Μητσοτάκη για τις υποκλοπές και την κάλυψη που του πρόσφεραν Κοντολέων – Δημητριάδης ο Δεμίρης: «Έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις νόμιμες επισυνδέσεις» – Ειδικό Δικαστήριο στο βάθος 1.09.22, 18:32Υποκλοπές: Ο επικεφαλής της ΕΥΠ επί Τσίπρα (Ρουμπάτης) κατέθεσε ότι δεν έγιναν παρακολουθήσεις πολιτικών. Οι επικεφαλής επί Μητσοτάκη (Κοντολέων – Δημητριάδης) αρνήθηκαν να απαντήσουν! Τυχαίο; 1.09.22, 15:34Euractiν: Η κόκκινη κάρτα Καραμανλή στον Μητσοτάκη για το ελληνικό «Watergate»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «γαλάζιος» βουλευτής, μετά την επίκληση του απορρήτου τόσο από τον μέχρι πρότινος διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα, όσο και από τον πρώην γγ του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και από την αρμόδια εισαγγελέα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.