Πολιτικές εξελίξεις μετά την παρέμβαση Καραμανλή για τις υποκλοπές προαναγγέλλει το Politico: “Σε μπελάδες ο Μητσοτάκης – Ρήγμα στην κυβέρνηση…”

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 2.09.22, 18:54Τρέμουν την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη! ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση προήγαγε 5 από τους 7 δικαστές του Ειδικού Δικαστηρίου 2.09.22, 18:21Ούτε ένας από τους … επίφοβους! Με πιστούς στο Μαξίμου η Εξεταστική για τις υποκλοπές: Κυρανάκης, Μαρκόπουλος, Φωτήλας, Θεοχάρης! Ποιοι είναι οι 29 βουλευτές που την απαρτίζουν 2.09.22, 18:09Νέο “ράπισμα” από τον συνταγματολόγο Κοντιάδη: “Αντισυνταγματική η άρνηση συνεργασίας των εμπλεκομένων με την Επιτροπή της Βουλής”

«Σε μπελάδες ο Μητσοτάκης», αναφέρει η επικεφαλίδα του σημερινού «Brussels Playbook» της ευρωπαϊκής έκδοσης του Politico, αναφορικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών. «Ρωγμές εμφανίζονται στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τη ΝΔ, μετά τις αποκαλύψεις για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.