Ο Νίκος Ανδρουλάκης προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει το απόρρητο.Του πέταξε το γάντι! “Το φακέλωμα τέλειωσε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, γι αυτό δεν ΑΝEΧΟΜΑΙ να μου ψιθυρίσουν στο αυτί τις παρανομίες τους” (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 3.09.22, 23:56Ανατροπή! Πολιτική εκτίμηση από το Πρώτο Θέμα: “Από εκεί που πηγαίναμε για “κολοβό” δικομματισμό, πάμε σε ντέρμπυ 50/50 Τσίπρα – Μητσοτάκη με τον Τσίπρα να έχει περισσότερες πιθανότητες να επικρατήσει… 3.09.22, 19:49Χαστούκι με ευρωπαϊκά… “αστεράκια” από την Κομισιόν λόγω… διαπλοκής: Απορρίπτεται ο ελληνικός μηχανισμός στο ρεύμα 3.09.22, 17:16Αποκάλυψη: Ταξιδι στις ΗΠΑ και “πακτωλό” εξόδων για να εξωραίσει το καταρρακωμένο διεθνές προφίλ του ετοιμάζει στις 20 Σεπτεμβρίου ο Μητσοτάκης ενώ η Ελλάδα θα “παγώνει”

«Το φακέλωμα και το ελάτε στο τμήμα να ενημερωθείτε για υπόθεσή σας σταμάτησε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, για αυτό δεν ανέχομαι να μου ψιθυρίσουν στο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.