Επιστολή των Δημοσιογραφικών Ενώσεων στον Μητσοτάκη για το πετσόκομμα των εργαζομενων στα κανάλια – ρουσφέτι στους καναλάρχες!

(Πηγή: thefaq.gr)

 Δεκαοκτώ μήνες μετά την τελευταία δυσμενή νομοθετική αλλαγή όσον αφορά στο εργασιακό καθεστώς των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, ο κύριος Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό έθεσε σε δημόσια διαβούλευση νέα ρύθμιση επί του συγκεκριμένου θέματος. Σύμφωνα με το άρθρο 29 του νομοσχεδίου για τον Τύπο οι αδειοδοτημένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου στο εξής θα απασχολούν οι ίδιοι, άμεσα, 240 εργαζομένους και οι υπόλοιποι 160 θα εργάζονται σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις και εταιρείες παραγωγής και θα προσμετρώνται στο απασχολούμενο προσωπικό του σταθμού. Κατά συνέπεια οι αδειοδοτημένοι τηλεοπτικοί σταθμοί που έλαβαν άδεια για τη χρήση του εθνικού πόρου των συχνοτήτων, υπό… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.