Ένας – ένας παίρνουν σειρά: Στο συμβούλιο της Ευρώπης το σκάνδαλο υποκλοπών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, θα κληθούν σε ακρόαση όλοι οι εμπλεκόμενοι

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 5.09.22, 16:33Από τη γερμανική Der Tagesspiegel το “καρφί” της ημέρας για το Watergate της Ελλάδας με τις παρακολουθήσεις αντιπάλων της κυβέρνησης Μητσοτάκη! 5.09.22, 15:34Δεύτερο “χτύπημα” … της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Μαξίμου: Ερώτηση – “καρφί” σε Τσιάρα για τον διορισμό της Δικαστικού με τα αντισημιτικά αισθήματα ! 5.09.22, 12:53Καταδικάστηκε ο μετακλητός του Πικραμμένου, Γρηγόρης Ψαριανός για τις ψευδείς, συκοφαντικές, προσβλητικές και σεξιστικές αναρτήσεις που έκανε σε βάρος της Ραλλίας Χρηστίδου!

Στο συμβούλιο της Ευρώπης έφτασε η υπόθεση της παρακολούθησης πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία επιλέγει την «ομερτά», καθώς το ελληνικό Watergate συζητήθηκε στην Νομική Επιτροπή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.