Σκληρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στα σχοινιά … ο Πρωθυπουργός: “Ο κ. Μητσοτάκης μεθοδεύει την «ομερτά» για να μείνει το παρακράτος στο σκοτάδι”

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 8.09.22, 13:04Νέο “χτύπημα” από το BBC: “Περικυκλωμένος ο Μητσοτάκης από τις αποκαλύψεις για το ελληνικό “Watergate”…” 8.09.22, 12:53Τινάζεται στον αέρα η Εξεταστική: Αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ για να μην νομιμοποιήσουν την θεσμική εκτροπή και το “γαλάζιο” σχέδιο συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών! 8.09.22, 11:54Σήψη! Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώτος εν ενεργεία Πρωθυπουργός που τα 3 μεγαλύτερα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν να εξεταστεί για τις υποκλοπές πολιτικών του αντιπάλων και δημοσιογράφων! 8.09.22, 11:41Το’ πε και το’ κανε! Ο Νίκος Ανδρουλάκης φέρνει στην Εξεταστική τον Κυριάκο Μητσοτάκη και βάζει ταφόπλακα στις σχέσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ στο παρελθόν! Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις 6.09.22,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.