Συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στις άτυπες συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin στην Πράγα – Aftodioikisi.gr

Συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στις άτυπες συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin στην Πράγα

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας μεταβαίνει στην Πράγα, προκειμένου να συμμετάσχει στις άτυπες συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin.
Ειδικότερα, αύριο το πρωί ο κ. Σταϊκούρας θα λάβει μέρος στην άτυπη σύνοδο των Υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, στην οποία τα μέλη του Eurogroup θα ανταλλάξουν απόψεις με την πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα. Irene Tinagli σχετικά με τις μακροοικονομικές εξελίξεις στην ευρωζώνη, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στον τομέα της ενέργειας και τον πληθωρισμό, καθώς και τις επιπτώσεις τους στη… (Πηγή: www.aftodioikisi.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.