«Κύριε Μητσοτάκη ακούγατε τις συνομιλίες μου με τον Αλέξη Τσίπρα και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;»! Έριξε “βόμβα” ο Σπίρτζης: Καταγγελία στον Ντογιάκο ότι είχε “κοριό” Predator και το κινητό του!

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 8.09.22, 16:43“Ηχηρή” προειδοποίηση Τσίπρα για την επόμενη μέρα: “Να γνωρίζουν ότι αν κάποιοι βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρότατες ποινικές ευθύνες δεν είναι όσοι αποκαλύψουν την αλήθεια. Αλλά όσοι διέπραξαν εγκλήματα κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος και όσοι επικαλούνται το απόρρητο για να τα συγκαλύψουν” 8.09.22, 16:33“Ελλάδα όπως … Πολωνία”! Άγριο “γρονθοκόπημα” της κυβέρνησης από τους ευρωβουλευτές της επιτροπής PEGA για τις παρακολουθήσεις και τις υποκλοπές! 8.09.22, 15:59Ομοβροντία από το ΠΑΣΟΚ για τη “γαλάζια” παρωδία στην Εξεταστική: “Αυτός που ευαγγελιζόταν το φως, επέβαλε το σκοτάδι. Ο Μητσοτάκης έστησε μια θεατρική παράσταση για να κρυφτεί ο ίδιος και ο ανιψιός του” 6.09.22,… (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.