Έφτασε και στο Ισραήλ: Η μεγάλου κύρους Haaretz ασχολείται με την παρακολούθηση Σπίρτζη: «Η Ελλάδα στη μέση ενός τεράστιου πολιτικού σκανδάλου»

Την ώρα που το σκάνδαλο των υποκλοπών παίρνει τεράστιες διαστάσεις μετά την αποκάλυψη της παρακολούθησης του τηλεφώνου του πρώην υπουργού Χρήστου Σπίρτζη από το Predator, όλο και περισσότερες εφημερίδες και δίκτυα του εξωτερικού ασχολούνται με το θέμα όπως η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το τηλέφωνο ενός Έλληνα πρώην υπουργού παραβιάστηκε με τη χρήση του ισραηλινής κατασκευής κατασκοπευτικού λογισμικού Predator, η οποία είναι η τρίτη περίπτωση Έλληνα υπηκόου που παρακολουθείται με αυτό. Αναφέρει ότι η Ελλάδα βρίσκεται εν μέσω ενός τεράστιου πολιτικού σκανδάλου λόγω των αποκαλύψεων που αφορούν το κατασκοπευτικό λογισμικό, το οποίο είχε βρεθεί στο παρελθόν στο τηλέφωνο ενός διακεκριμένου ερευνητή… (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.