Αποκάλυψη της “Καθημερινής”: Κρυφό ραντεβού Μητσοτάκη με πρώην πράκτορα της βρετανικής ΜΙ5 που αιμτοκύλησε την Κύπρο και έπαιξε βρώμικο παιχνίδι στην τουρκική εισβολή!

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 12.09.22, 12:36Νέος διεθνής διασυρμός από τη γαλλική Libeation την ημέρα της επίσκεψης Μητσοτάκη στον Μακρόν: «Στην Ελλάδα η ακροδεξιά είναι επικεφαλής του “βαθέος κράτους”» … με φωτογραφία του Έλληνα Πρωθυπουργού 12.09.22, 12:06Σφίγγει ο κλοιός κάθε μέρα και περισσότερο! Οι παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου – Παρών ο Ανδρουλάκης 12.09.22, 11:52Politico: Νόμο για την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης και την προστασία δημοσιογράφων από τις παρακολουθήσεις προωθεί η ΕΕ. Τι αναφέρει για Ελλάδα, Ουγγαρία, Πολωνία 11.09.22, 23:19Καμπανάκι … Τσίπρα στους νέους: Όσο περισσότεροι προσέλθουν στις κάλπες στις εκλογές τόσο μεγαλύτερη θα είναι η… (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.