ΔΕΘ: Την κρίση στέγης για τους νέους και τους αδύναμους, ευκαιρία για το κεφάλαιο, κάνει ο Μητσοτάκης! Το 50% των κατοικιών θα ενοικιάζεται με χαμηλό ενοίκιο σε νέους μισθωτές, ενώ οι υπόλοιποι χώροι θα αξιοποιούνται εμπορικά από τους ιδιώτες!!!

Ο Αλέξης Τσίπρας παραδέχθηκε ότι έστω και τώρα ο πρωθυπουργός «αναγνωρίζει» το ζήτημα της στέγης ως μείζον. Διερωτήθηκε ωστόσο γιατί δεν αξιοποιείται το Ταμείο Ανάκαμψης ώστε να αντιμετωπιστεί. «Αλλά αν όντως το αναγνωρίζει ως πρόβλημα σημαντικό, γιατί άραγε δεν το ενέταξε στο Ταμείο Ανάκαμψης; Η Ισπανία ενέταξε 1 δισ. ευρώ. Η Πορτογαλία, που έχει συγκρίσιμο πληθυσμό αλλά και συγκρίσιμη στεγαστική κρίση, 2,7 δισ. ευρώ. Η ελληνική κυβέρνηση ξέρετε πόσα; 1,3 εκατ. ευρώ», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μιλώντας στο Φεστιβάλ Sputink.

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 12.09.22, 15:01“Κτηνωδία” … στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ: 7 άτομα από την ΕΡΤ και 2 μετακλητοί, βασάνιζαν τον… (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.