Ρισκάρει ο Κοντολέων! Κωμικοτραγική κατάθεση – ασπίδα στον Μητσοτάκη: «Δεν θα πω τίποτα»! Η … πιάτσα τον έκανε διοικητή της ΕΥΠ – Δεν ξέρει τι σημαίνει διερευνητική εντολή – Δεν θυμάται για Σπίρτζη!

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 14.09.22, 22:35Οργισμένη απάντηση Ρουμπάτη στην υπόγα των “διαρροών”: Ουδέποτε κατέθεσα ότι “ο Τσίπρας αντί να απομακρύνει τον κ. Πιτσιόρλα τον προήγαγε”» – Σε αντίθεση με τα πρόσφατα … ο τότε πρωθυπουργός δεν ενεπλάκη στην ουσία της υπόθεσης και πολύ περισσότερο δεν με κατέστησε αποδιοπομπαίο τράγο ! 14.09.22, 17:49Κάτι δεν πάει καλά … στο Μαξίμου! Ντόρα: «Θα προτιμούσα μία κυβέρνηση Τσίπρα – όσο και αν ακούγεται τρελό από τα δικά μου χείλη- παρά μία ακυβερνησία». 14.09.22, 17:12Σφοδρή επίθεση Τσίπρα: Φοβάται τους βουλευτές του και μπλοκάρει τη σύγκληση της Θεσμών και Διαφάνειας 14.09.22, 16:00Απίστευτος Σταμάτης Κραουνάκης περνά πριονοκορδέλα το “παρακράτος… (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.