Νέα “βόμβα” από την «Καθημερινή»: Μιλάει για πλαστογραφημένο έγγραφο προς την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για παράταση της παρακολουθησης Ανδρουλάκη κατά ένα μήνα μετά το θάνατο της Φ. Γεννηματά και την αναβολή των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ κατά … 1 μήνα!

Το άκρως περίεργο είναι ότι στελέχη της ΕΥΠ υποστήριξαν στην ΑΔΑΕ ότι έχουν πλήρη άγνοια για το συμπληρωματικό έγγραφο που υπογράφουν οι τρεις. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ «Καθώς όμως το έγγραφο φέρει την υπογραφή της κ. Βλάχου, δημιουργήθηκαν υπόνοιες ακόμη και για πλαστογραφία του συγκεκριμένου εγγράφου. Λόγω της σοβαρότητας που λαμβάνει το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ιδιαίτερα πιθανό, πλην της κλήσης σε ακρόαση των τριών υπογραφόντων, να ενημερωθεί από τα στελέχη της Αρχής και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου». 

Άλλη μια σημαντική πτυχή του σκοτεινού σκανδάλου των υποκλοπών που ταλανίζει πλέον όλη την χώρα, ενώ ο αντίκτυπός του στο εξωτερικό είναι ήδη τεράστιος,… (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.