Επίσκεψη Διαμαντή Γκολιδάκη στην 86η ΔΕΘ

Την 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε μαζί με τους συνεργάτες του ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης (ΝΔ) Διαμαντής Γκολιδάκης. Ο κ. Γκολιδάκης επισκέφθηκε αρκετά περίπτερα και είχε συναντήσεις μεταξύ άλλων  με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερακάκη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη το γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη, το δήμαρχο Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη και τον πρύτανη του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νίκο Παπαϊωάννου

Παράλληλα, ο Δ. Γκολιδάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετό κόσμο, αλλά και να ξεναγηθεί διεξοδικά στο περίπτερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους εκτός των άλλων ανέφερε τα εξής: «Η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Φέτος έχει γίνει το αδιαχώρητο και είμαστε πολύ χαρούμενοι ως Θεσσαλονικείς για αυτό. Με αφορμή την παρουσία μου στο περίπτερο του υπουργείου Υγείας, θα ήθελα να τονίσω ότι η υγεία είναι πάνω από όλα. Η υγεία είναι λειτούργημα, ας κάνουμε και την πολιτική λειτούργημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.