Εκλογές Ιταλία: Νικήτρια η Τζόρτζια Μελόνι και πάει για πρωθυπουργός – «Βραδιά «υπερηφάνειας, θα κυβερνήσουμε για όλους τους Ιταλούς»

Η Τζόρτζια Μελόνι, επικεφαλής της μεταφασιστικής παράταξης «Αδέλφια της Ιταλίας», που αναδείχθηκε πρώτο κόμμα στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής στην Ιταλία, διεκδίκησε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την ηγεσία της επόμενης κυβέρνησης της χώρας.

«Οι Ιταλοί έστειλαν καθαρό μήνυμα υπέρ μιας κυβέρνησης της δεξιάς υπό την ηγεσία των Αδελφιών της Ιταλίας», είπε η Μελόνι, πλέον προαλειφόμενη πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια σύντομης δήλωσής της στον Τύπο στη Ρώμη, «Θα κυβερνήσουμε για όλους» τους Ιταλούς, υποσχέθηκε.

Έκανε λόγο για βραδιά «υπερηφάνειας» για την παράταξή της, σπεύδοντας να προσθέσει πως το κόμμα βρίσκεται στην αφετηρία και όχι στη γραμμή του τερματισμού. Μίλησε για δύσκολη κατάσταση… (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.