Ο Εδουάρδος και η μεγάλη σπηλιά-Διαδραστική παρουσίαση βιβλίου στον παιδικό Ιανό Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 12:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Ίκαρος διοργανώνουν διαδραστική παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Ευλαμπίας Τσιρέλη μετίτλο «Ο Εδουάρδος και η Μεγάλη Σπηλιά». Μια εκδήλωση στην οποία παρέα με τη συγγραφέα θα ανακαλύψετε μια περιπετειώδη νεανική ιστορία γεμάτη φαντασία, μυστήριο και πολλές εκπλήξεις. 

Η εικονογράφος του βιβλίου, Τριανταφυλλιά Βάσσου, θα ετοιμάσει μια δημιουργική δραστηριότητα από τον κόσμο του Εδουάρδου για τα παιδιά. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Παιδικό ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Παλαμά 3. 

Link εκδήλωσηςhttps://bit.ly/3dMs6Pd 

Link βιβλίουhttps://bit.ly/3Luf5Gp 

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Ο Εδουάρδος ζει στην Ποντικοκοιλάδα, κοντά στο πυκνό δάσος. Είναι πολύ διαφορετικός από τα άλλα ποντίκια: φοράει τεράστια γυαλιά, ντύνεται με φαρδιά πουλόβερ, αγαπά τη ροκ μουσική και τη γοτθική λογοτεχνία. Ήρωάς του είναι ο Φιλέας Ποντ, ο θρυλικός ποντικός εξερευνητής που τόλμησε να μπει –έστω και για λίγο– στο τρομακτικότερο μέρος όλης της κοιλάδας, τη Μεγάλη Σπηλιά. Ώσπου μια μέρα, ο Εδουάρδος βρίσκεται κι αυτός μπροστά στη σκοτεινή είσοδό της. Βαθιά στο εσωτερικό της σπηλιάς, τον περιμένει μια κρυμμένη αλήθεια, που θα αλλάξει τα πάντα… για πάντα! 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα 

H Ευλαμπία Τσιρέλη είναι εκπαιδευτικός, με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στη Βίβλο και τη θρησκειολογία. Εκτός από λογοτεχνία και παιδικά βιβλία, γράφει επιστημονικές μελέτες που συνδυάζουν τη θεολογία με τη λογοτεχνία και τον μύθο. Ασχολείται και με τη διδασκαλία δημιουργικής γραφής. […] 

Λίγα λόγια για την εικονογράφο 

Η Τριανταφυλλιά Βάσσου είναι καλλιτέχνης εν δημιουργία. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε μέσα στο εργαστήριο ζωγραφικής του πατέρα της. Εκείνος ήταν άλλωστε και ο πρώτος της δάσκαλος. […] 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.