ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ: ΤΑ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μονάδα 1.300 τμ και επένδυσης 1,5 εκατ.ευρώ ετοιμάζει η αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων στην Ευκαρπία, που προσεχώς θα ανοίξει νέο κατάστημα στις Συκιές

Οι σπιτικές γεύσεις τής έδωσαν το όνομά της και ένας μικρός φούρνος, γνωστός ως φούρνος του Κυριάκου, που δημιουργήθηκε το 1952 στην Ευκαρπία, έγινε το ξεκίνημά της. Η αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων «Το Σπιτικό», με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από άρτο, πίτες, σφολιατοειδή, τσουρέκια και κέικ μέχρι κουλουράκια, πάστες, κεράσματα και παγωτό, έφτασε να μετρά σήμερα τρία καταστήματα στη δυτική Θεσσαλονίκη, δύο στην Ευκαρπία και ένα στο Ρετζίκι, ενώ σε ενάμιση μήνα θα ανοίξει ένα ακόμα στις Συκιές, στην Επταπυργίου.

Ταυτόχρονα όμως ετοιμάζεται… (Πηγή: www.voria.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.