«Ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή–Η Συμβολή της Εκκλησίας της Ελλάδος στην υποδοχή και αποκατάσταση των προσφύγων»

Επετειακό επιστημονικό Συμπόσιο που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου και με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο (Καραμαούνα 29, 55132).

χορηγός επικοινωνίας

Το επιστημονικό Συμπόσιο έχει τίτλο: «Ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή–Η Συμβολή της Εκκλησίας της Ελλάδος στην υποδοχή και αποκατάσταση των προσφύγων».

Το Επιστημονικό Συμπόσιο εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που είναι αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή με τον γενικό τίτλο “Χαίρε Μικρασία”.

Περίληψη θεματικής Συμποσίου

Το έτος 2022 συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή και τη συνεπακόλουθη Ανταλλαγή των Πληθυσμών. Από την Επανάσταση των Νεοτούρκων… (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.