Κρατούμενοι Κορυδαλλού στο documentonews.gr για νέο Σωφρονιστικό Κώδικα: «Τερατώδης, μας συμπεριφέρεται χειρότερα από ζώα»

Αποδομώντας την «σωφρονιστική» πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ  με επιχειρήματα που στηρίζονται στην θλιβερή, και σε πολλές περιπτώσεις εγκληματική, πραγματικότητα που βιώνουν στις μεγαλύτερες φυλακές της χώρας, οι κρατούμενοι του Κορυδαλλού  προαναγγέλλουν ότι θα «αγωνιστούμε με κάθε ειρηνικό μέσο ενάντια σ’ αυτό το τερατώδες σχέδιο νόμου».

Οι διαφωνίες τους είναι εύλογες ενώ τα όσα αποκαλύπτουν για τις συνθήκες διαβίωσης τους στις φυλακές Κορυδαλλού σοκάρουν.

«Η αθλιότητα έχει αγγίξει τα ύψη. Σε θαλάμους για 6 άτομα έχουν βάλει 15 κρεβάτια και στοιβάζουν 24 έως 28 κρατούμενους. Ανθρώπους με ψυχιατρικά, αναπήρους, υπερήλικες. Συστηματικά μας αφαιρούν δικαιώματα με διάφορες προφάσεις. Πρέπει να σταματήσει αυτός ο… (Πηγή: www.documentonews.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.