Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί για παράνομη μεταφορα

Τρεις αλλοδαποί ηλικίας 18, 20 και 48 ετών, συνελήφθησαν χθες (4.11.2022) στη Θεσσαλονίκη επειδή εμπλέκονται σε παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών μέσω της Ελλάδας, οι οποίοι δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα.

χορηγός επικοινωνίας

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν μετά τις συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και κατηγορούνται για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, εγκληματική οργάνωση και παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, χθες το πρωί βρέθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος συλληφθείς στη Σταυρούπολη, μέσα στο οποίο βρίσκονται άλλοι 5 μετανάστες χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκαν οι δύο συνεργοί του 20χρονου σε περιοχή της Άνω Πόλης,, με τους οποίους διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία σχετικά με την παράνομη μεταφορά και περίμεναν… (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.