Κατρίνης: «Ένας παρακρατικός μηχανισμός παρακολουθήσεων δρα ανεξέλεγκτος με την κάλυψη της κυβέρνησης και του Μεγάρου Μαξίμου» – Aftodioikisi.gr

Κατρίνης: «Ένας παρακρατικός μηχανισμός παρακολουθήσεων δρα ανεξέλεγκτος με την κάλυψη της κυβέρνησης και του Μεγάρου Μαξίμου»

Βασικά σημεία συνέντευξης του Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Μιχάλη Κατρίνη στη Naftemporiki TV και στη Νικόλ Λειβαδάρη και τον Κώστα Καλέτσιο

Για το θέμα των παρακολουθήσεων και τις λίστες των ονομάτων που φέρονται να παρακολουθούνται ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης δήλωσε:

Ορισμένοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν και να συγκαλύψουν το θέμα των υποκλοπών, υποστηρίζοντας ότι δεν απασχολεί την κοινή γνώμη. Έκαναν λάθος.

Το ΠΑΣΟΚ τόνισε από την αρχή ότι το σκάνδαλο ξεκινά από το Μέγαρο Μαξίμου και από τον ίδιο τον… (Πηγή: www.aftodioikisi.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.