Νίκαια: Ο «δράκος» είχε συλληφθεί ξανά για απόπειρα βιασμού στη Θεσσαλονίκη – Συγκλονίζει ο άντρας που έσωσε την 20χρονη

Ο «δράκος» της Νίκαιας, που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού και άγριο ξυλοδαρμό μιας 20χρονης κοπέλας, είναι γνώριμος των ελληνικών Αρχών.

O 28χρονος Αλβανός S.K, είχε συλληφθεί το 2018 στη Θεσσαλονίκη για απόπειρα βιασμού κατά μιας γυναίκας και αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών τον Απρίλιο του 2022.

Το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ενώ η ποινή του είχε ανασταλτικό χαρακτήρα. Ο 28χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον εισαγγελέα Πειραιά χωρίς συνήγορο υπεράσπισης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται πλέον καταγγελίες γυναικών για σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος τους το προηγούμενο διάστημα στην ίδια περιοχή, καθώς εξετάζεται αν ο δράστης… (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.