ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ – ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 147.000 ΕΥΡΩ

Ο συλληφθείς πωλούσε ηλεκτρονικές συσκευές και παρείχε παράνομη συνδρομή σε προστατευόμενο περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας

Στη σύλληψη 47χρονου ημεδαπού που διέθετε παράνομα προστατευόμενο περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας, προχώρησαν, χθες το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, έπειτα από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας κατ’ επάγγελμα και για απάτη με υπολογιστή κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, διενεργήθηκε έρευνα για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της «πειρατείας» συνδρομητικών καναλιών.

Στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο 47χρονος άντρας είχε αναρτήσει τουλάχιστον έντεκα αγγελίες πώλησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού που παρείχε παράνομα πρόσβαση σε συνδρομητικές υπηρεσίες. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε… (Πηγή: www.voria.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.