Εκνευρισμός από το τουρκικό ΥΠΕΞ: Η ΕΕ είναι αιχμάλωτη της Ελλάδας και της Κύπρου

Για υποκρισία της ΕΕ η οποία είναι αιχμάλωτη από την Ελλάδα, κάνει λόγο το εκνευρισμένο τουρκικό ΥΠΕΞ μετά το φρένο της Κομισιόν για την αποδοχή του ψευδοκράτους στον Οργανισμό Τουρκογενών Κρατών.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απέρριψε τις δηλώσεις που έγιναν από την Τουρκία «σχετικά με την αποδοχή της τουρκοκυπριακής αποσχιστικής οντότητας, της λεγόμενης, διεθνώς μη αναγνωρισμένης, ‘Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου’, ως παρατηρητή στον Οργανισμό Τουρκογενών Κρατών», ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Κομισιόν για τις Εξωτερικές Υποθέσεις, Πίτερ Στάνο.

O κ. Στάνο προσέθεσε ότι «η απόφαση αυτή, η οποία εκκρεμεί προς επικύρωση από τα μέλη του Οργανισμού, είναι λυπηρή και… (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.