Φιλανθρωπική Παράσταση “Μνήμες μέσα από τις Φλόγες” στον Δήμο Παιονίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Πολιτισμού του Πολυκάστρου, την περασμένη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η φιλανθρωπική παράσταση “Μνήμες μέσα από τις Φλόγες” για την οικονομική στήριξη της Πασχαλία Σολάκη.

Η Πασχαλία είναι μόλις 19 χρονών και πριν λίγο καιρό ήταν ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια και θέληση για ζωή! Στις αρχές Σεπτεμβρίου έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία από αρτηριοφλεβική δυσπλασία  άμεσα υποβλήθηκε σε ένα πολύωρο χειρουργείο με τους γιατρός να μην δίνουν πολλές ελπίδες για ζωή.

Η Πασχαλία απέδειξε ότι είναι ΜΑΧΗΤΡΙΑ και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης όπου το ταμείο καλύπτει μέρος των εξόδων.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ: 

Το Life is Life, το Nanon Festival, το news.makedonias.gr, ο παιδότοπος Αστεράκια, και η θεατρική ομάδα «Γεια Χαρά» του συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης,  ενώθηκαν για ακόμη μία φορά για φιλανθρωπικό σκοπό και σε  συνεργασία με την  Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παιονίας  παρουσίασαν το θεατρικό έργο «Μνήμες μέσα από τις Φλόγες», σε κείμενα – σκηνοθεσία της  Αναστασίας Θυμιοπούλου, υπό την αιγίδα του Δήμου Παιονίας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν  ο Δήμαρχος του Δήμου Παιονίας κύριος Κωνσταντίνος Σιωνίδης, η Πρόεδρος της κοινωφελής επιχείρησης του Δήμου Παιονίας κυρία Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης κύριος Στέργιος Παπαδόπουλος .

Το παρών επίσης έδωσαν και στήριξαν την φιλανθρωπική παράσταση δημότες και επιχειρηματίες του Πολυκάστρου αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.