Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που ξάφριζ

Στην αποδόμηση τετραμελούς εγκληματικής οργάνωσης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όταν διακρίβωσαν τη δράση των μελών της που αφορά σε διάπραξη ληστειών,

χορηγός επικοινωνίας

διαρρήξεων οικιών, καθώς και κλοπών κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας, κυρίως στο Πανόραμα αλλά και σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης.

Με τηn συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Επιχειρήσεων και Προστασίας Μαρτύρων, πρωινές ώρες χθες (15-11-2022), οργανώθηκε επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκαν σε οικισμό των Διαβατών και στην περιοχή του Κορδελιού, τρία μέλη της εγκληματικής συμμορίας, τα οποία και συνελήφθησαν. Ταυτόχρονα, ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία του τέταρτου συνεργού τους.

Πρόκειται για άντρες, ηλικίας 20, 19, 24 και 18 ετών, κάποιοι από τους οποίους συνδέονται με συγγενικούς δεσμούς και, όπως προκύπτει… (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.