Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκινούν την Τρίτη οι καταθέσεις των μαρτύρων – Τέσσερα άτομα στο στόχαστρο της εισαγγελικής έρευνας

Οι δυο εισαγγελικοί λειτουργοί ερευνούν το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων.

Τέσσερα πρόσωπα που βρίσκονται πλέον στο κάδρο της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, δύο αδικήματα, ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα, περισσότερες από δέκα καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές και δύο μάρτυρες, οι οποίοι έχουν δηλώσει πρόθεση αυτοβούλως να προσέλθουν να καταθέσουν συνθέτουν το παζλ της σοβαρής αυτής υπόθεσης, δείχνοντας στην πράξη ότι οι εξελίξεις και σε δικαστικό επίπεδο προοιωνίζονται ραγδαίες.

Η δικογραφία με το προανακριτικό υλικό που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια  βρίσκεται ήδη στα χέρια δύο εισαγγελέων ανηλίκων της, … (Πηγή: www.in.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.