Αντζελίνα Τζολί: Εγκαταλείπει τον ρόλο της στον ΟΗΕ – 21 χρόνια δίπλα στους πρόσφυγες

(Πηγή: seleo.gr)
Να εγκαταλείψει τον ρόλο της ειδικής απεσταλμένης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) αποφάσισε η Αντζελίνα Τζολί, καθώς επιθυμεί «να εργαστεί διαφορετικά» και για ανθρωπιστικά θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.
«Έπειτα από 20 χρόνια εργασίας στους κόλπους του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών αισθάνομαι ότι ήρθε ο καιρός για εμένα να εργαστώ διαφορετικά, υπηρετώντας απευθείας τους πρόσφυγες και τις τοπικές οργανώσεις», αναφέρει η ηθοποιός στην ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ύπατη Αρμοστεία.
Χορηγός Επικοινωνίας
Ο Φίλιπο Γκράντι, ο επικεφαλής της UNHCR, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για «τις δεκαετίες υπηρεσίας και δέσμευσης» της Τζολί, τονίζοντας ότι «έκανε τη διαφορά για τους πρόσφυγες… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)
Πρόσφατα σχόλια