Οι Ταλιμπάν απειλούν τον Χάρι: «Αν τολμά, ας έρθει ξανά στο Αφγανιστάν» -Οργή και στον Βρετανικό Στρατό

(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Την οργή των Ταλιμπάν προκάλεσε ο πρίγκιπας Χάρι, που στα απομνημονεύματά του έγραψε ότι σκότωσε 25 από αυτούς όταν υπηρετούσε ως πιλότος ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν.
Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, ο Χάρι έγραψε ότι έβλεπε τους στόχους του σαν «πιόνια σκακιού», όπως του είχαν μάθει στην εκπαίδευση.
Ο πρίγκιπας υπηρέτησε 10 χρόνια στον Βρετανικό Στρατό και όταν αποχώρησε είχε τον βαθμό του σμηναγού. Υπερασπίστηκε τη δράση του στο Αφγανιστάν, υποστηρίζοντας ότι οι εχθροί τους οποίους πολεμούσε είχαν διαπράξει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, δηλαδή τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρί8ου 2001 στις ΗΠΑ.
Τα όσα έγιναν γνωστά, ήταν δεδομένο πως θα προκαλούσαν την αντίδραση… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)
Πρόσφατα σχόλια