“Κεραυνοί” από τη Ρένα Δούρου: “Η τοποθέτηση Τσίπρα, υπεράσπιση της Δημοκρατίας, του Συντάγματος και της Δικαιοσύνης – Ζελένσκι υπάρχει και για τους Ισπανούς και για τους Πορτογάλους αλλά εκεί φορολογούν τα υπερεκέρδη στα διυλιστήρια”

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 12.01.23, 15:16Καθημερινό μαρτύριο πλέον ο πληθωρισμός – μαμούθ στα τρόφιμα, για τους Έλληνες! Τρομακτικά τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ 12.01.23, 15:02Μήνυμα – προγραμματική δέσμευση, από το πολύπαθο Παίδων Πεντέλης του Αλέξη Τσίπρα: “Ισχυρό ΕΣΥ η απάντηση στις κλινικές που δεν λειτουργούν και στις λίστες αναμονής – βιώνουμε παρατεταμένη κρίση Δημόσιας Υγείας εξαιτίας των επιλογών Μητσοτάκη” 12.01.23, 12:35Κοινή δήλωση: «Εκφράζουμε τη ζωηρή ανησυχία μας για τη γνωμοδότηση περί ΑΔΑΕ»! 16 έγιναν πλέον οι κορυφαίοι Συνταγμοτολόγοι που συγκροτούν το “μέτωπο” κατά της παρέμβασης Ντογιάκου – Ποιοι υπογράφουν 4.01.23, 11:37Σκληρή κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα έκρηξη ολικής ακρίβειας: «Όσο πλησιάζει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.