Κηδεία Γλύξμπουργκ: Φιλομοναρχικό σόου με σημαίες, φειγ βολάν και συνθήματα έξω από τη Μητρόπολη (Photos)

(Πηγή: www.documentonews.gr)

Εικόνες που παραπέμπουν σε μερικές δεκαετίες πίσω εκτυλίσσονται από τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ.

Κηδεία Γλύξμπουργκ: Φιλομοναρχικό σόου με σημαίες, φειγ βολάν και συνθήματα έξω από τη Μητρόπολη (Photos)

Πολίτες οι οποίοι θρηνούν για τη μοναρχία, την οποία ο λαός απομάκρυνε με δημοψήφισμα το 1974 και για τον έκπτωτο βασιλιά έχουν δημιουργήσει ουρές έξω από τη Μητρόπολη, περιμένοντας να προσκυνήσουν τη σορό του Κωνσταντίνου.

A man holds a picture of the former king of Greece Constantine with his wife, as others wait to enter in the Chapel of Saint Eleftherios as… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *