Πυροσβεστική: Τον Φεβρουάριο η 1η προκήρυξη για μονίμους

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Πεντακόσιες μόνιμες θέσεις περιλαμβάνει η πρώτη προκήρυξη που θα εκδώσει η Πυροσβεστική για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων.Πως θα γίνει η επιλογή του ένστολου προσωπικού

Οι οργανικές θέσεις Πυρονόμων – Αρχιπυροσβεστών – Υπαρχιπυροσβεστών – Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων προσαυξάνονται κατά τρεις (3) θέσεις και καταλαμβάνονται από τους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, οι οποίοι κρίθηκαν επιτυχώς από τα αρμόδια συμβούλια προς ένταξη στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό, κατ’ εφαρμογή των παραγράφων 7 και 8 του άρθρου 15 του ν. 3938/2011.

Σημειώστε ότι αυτή την ώρα στο Σώμα υπάρχουν 3.630 κενές οργανικές θέσεις. Η έκδοση της πρώτης προκήρυξης θα γίνει στο ίδιο “μοτίβο” για την πρόσληψη 500 “δασοκομάντο” στις νεοσύστατες υπηρεσίες των ΕΜΟΔΕ.

Έξτρα… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *