Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ανάπλασης στον πεζόδρομο της Νικηφόρου Φωκά

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Eπόμενος χώρος παρέμβασης από την ερχόμενη εβδομάδα, ο πεζόδρομος της Σουλίου παράλληλα με την πρόοδο εργασιών της οδού Δικαστηρίων

Προς ολοκλήρωση οδεύουν οι εργασίες ανάπλασης στο πεζόδρομο της Νικηφόρου Φωκά. Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ανάπλαση ιστορικού κέντρου Αλεξανδρούπολης».
Στην περιοχή παρέμβασης έγινε εγκατάσταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού, τοποθέτηση καινούργιων ιστών φωτισμού, φωτιστικών LED και φύτευση δένδρων, παράλληλα με τον συνδυασμό εργασιών για την όδευση του δικτύου φυσικού αερίου και του δικτύου οπτικών ινών.

Ως υλικό δαπεδόστρωσης επιλέχτηκαν πλάκες πεζοδρομίου τριών αποχρώσεων από ψυχρά υλικά, τα οποία συμβάλλουν στη δημιουργία βιοκλιματικά αναβαθμισμένου ανοιχτού δημόσιου χώρου. Για την ασφαλή όδευση των τυφλών τοποθετούνται έγχρωμες ανάγλυφες… Πηγή (Πηγή: www.gnomionline.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.