Μαρμίτα: Το lab μαγειρικής από τη Θεσσαλονίκη που … ανακατεύει την αγάπη για τη γεύση

(Πηγή: www.voria.gr)

Οι τηγανίτες που ο Σκρουτζ Μακ Ντακ αγόρασε στα ανίψια του, Χιούι, Λιούι και Ντιούι, στη διάρκεια μιας βόλτας τους σε ένα λούνα παρκ ενέπνευσαν την πρώτη της μαγειρική απόπειρα, παιδάκι ακόμα. Και μπορεί το αποτέλεσμα να έμοιαζε περισσότερο με… σούπα, ήταν όμως, χωρίς να το γνωρίζει τότε, ο προάγγελος μιας γαστρονομικής ιστορίας που πολλά χρόνια μετά θα γινόταν η επαγγελματική της καθημερινότητα. Η Σμαράγδα Μακρή δημιούργησε το 2006 τη Μαρμίτα, ένα εργαστήρι μαγειρικής στη Θεσσαλονίκη -όταν η ενασχόληση με τις κουζίνες δεν ήταν και πολύ της μόδας- για να στεγάσει τα γαστρονομικά της όνειρα, τα οποία ασφυκτιούσαν στο τραπεζικό… Πηγή (Πηγή: www.voria.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.