Θεσσαλονίκη: Συνάντηση εργασίας του Τμήματος Εποπτείας Αγοράς με κλιμάκιο του ΟΟΣΑ

Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο πλαίσιο συμφωνίας του με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση στο Διοικητήριο, στη Θεσσαλονίκη, όπου στεγάζεται ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, πραγματοποιήθηκε μεταξύ κλιμακίου του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και στελεχών του Τμήματος Εποπτείας Αγοράς του Τομέα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η μεταρρύθμιση του συστήματος εποπτείας της αγοράς στον τομέα της ασφάλειας και συμμόρφωσης βιομηχανικών προϊόντων, έργο που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΟΟΣΑ, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών (στον Τομέα Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεοφύλακτος Παπαδόπουλος, ο Αναπληρωτής προϊστάμενος του τμήματος Εποπτείας Αγοράς της Δ/νσης Διεθνών Σχέσεων και Περιφερειακής Πολιτικής Δρ. Ιωάννης Μάρλης και οι υπάλληλοι του τμήματος Εποπτείας Αγοράς κ. Καλλιόπη Ηλιάδου και κ. Ευγενία Σταματοπούλου. Τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας εκπροσώπησε ο Δρ. Γεώργιος Δρόσος, προϊστάμενος της Δ/νσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.