Έρευνα-ΣΟΚ: «Καρκίνος στο πιάτο μας» από επεξεργασμένα ψωμιά, δημητριακά & άλλα προϊόντα (λίστα) – Aftodioikisi.gr

(Πηγή: www.aftodioikisi.gr)

Έρευνα-ΣΟΚ: «Καρκίνος στο πιάτο μας» από επεξεργασμένα ψωμιά, δημητριακά & άλλα προϊόντα (λίστα)

Μια έρευνα που θα σοκάρει πολλούς βλέπει το «φως» της δημοσιότητας καθώς θεωρεί ύποπτα για καρκίνο προϊόντα που βάζουμε συχνά στο τραπέζι μας.

Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη μέχρι σήμερα αξιολόγηση όσον αφορά τη σχέση ανάμεσα στις πολύ επεξεργασμένες τροφές και στους καρκίνους.

Όπως αναφέρει η έρευνα, η συχνή κατανάλωση πολύ επεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και θανάτου από αυτόν, ιδίως αναφορικά με γυναικολογικούς καρκίνους.

Τέτοια τρόφιμα είναι όσα έχουν υποστεί σημαντική επεξεργασία κατά την παραγωγή τους, όπως ποτά με ανθρακικό, συσκευασμένα ψωμιά, έτοιμα φαγητά, δημητριακά κ.α. Συχνά τέτοια προϊόντα είναι σχετικά φθηνά, βολικά… Πηγή (Πηγή: www.aftodioikisi.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.