Τσελέντης για Τουρκία: Ισχυροί οι μετασεισμοί, έως 20.000 τα θύματα – Επηρεάζεται η Ελλάδα;

(Πηγή: www.in.gr)

Δραματικές ώρες ζουν Τουρκία και Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με τους χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες αλλά και αγνοουμένους και εγκλωβισμένους στα χαλάσματα, οι οποίοι περιμένουν τα σωστικά συνεργεία.

«Οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 20.000. Μετά τις 4 μέρες, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τους εγκλωβισμένους» είπε ο σεισμολόγος

Η νεότερη καταμέτρηση ανεβάζει σε σχεδόν 8.000 τον αριθμό των θανάτων στις δύο χώρες. Δεκάδες χιλιάδες είναι οι τραυματισμένοι, ενώ οι εκτιμήσεις για τον τελικό απολογισμό είναι τρομακτικές, με κάποιους να μιλούν ακόμη και για 20.000 νεκρούς.

Η αγωνία για τους χιλιάδες ανθρώπους που παραμένουν εγκλωβισμένοι και… Πηγή (Πηγή: www.in.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.