Στήλη Άλατος: Οι τάσεις που θέλουν να δίνουν εντολές στον Τσίπρα και η Τσαπανίδου που δέχεται επιθέσεις άρα κάνει καλή δουλειά.

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 10.02.23, 18:07“Βόμβα” στο Ευρωκοινοβούλιο: Στην Ελλάδα φέτος θα γίνουν εκλογές «πρέπει να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι οι εκλογές θα είναι καθαρές, ελεύθερες και δίκαιες» 10.02.23, 17:04Βαρυσήμαντη παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα: “Ο Μητσοτάκης να αναστείλει άμεσα με ΠΝΠ πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας ως τις εκλογές – Θα είναι η πρώτη νομοθετική πράξη της κυβέρνησής μας” 10.02.23, 17:00Κατέρρευσε η πολιτική πλεκτάνη! Κατηγορηματικά απαλλακτική η εισαγγελέας της έδρας, για το Νίκο Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο: «Καμία παρέμβαση υπέρ κάποιου υποψηφίου και ειδικότερα υπέρ του Καλογρίτσα. Δεν προκύπτει παράβαση καθήκοντος» ! 10.02.23, 16:41Ο κύβος ερρίφθη! Τα χαμηλά ποσοστά οδηγούν τον Μητσοτάκη να αποψιλώσει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.