ΣΥΡΙΖΑ: Η τελική λίστα των υποψηφίων βουλευτών σε Α’ και

(Πηγή: seleo.gr)

Οι ηθοποιοί Άννα Ελεφάντη και Μάριος Αθανασίου, οι δημοσιογράφοι Γιωργος Καραμέρος και Δημητρης Χατζηνικολας, ο πρώην βουλευτής, Συμεών Κεδίκογλου και ο πρώην Αρχηγός ΕΛΑΣ, Αριστείδης Ανδρικόπουλος είναι ανάμεσα στα πρώτα ονόματα υποψηφίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις εθνικές εκλογές, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες, ξεχωρίζουν αρκετοί τεχνοκράτες και μέλη του think tank του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, όπως οι Νικόλας Φαραντούρης και Γιάννης Μυλόπουλος, αλλά και πρόσωπα με έντονη κοινωνική προσφορά.

Στις εκλογικές λίστες του κόμματος υπάρχει ακόμη η έντονη γυναικεία παρουσία, αρκετές υποψηφιότητες από την νέα γενιά και κυρίως η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «αμφίπλευρη διεύρυνση», δηλαδή με πρόσωπα τόσο από την Κεντροαριστερά, όσο και από τα… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.