Κατρούγκαλος για «νόμο Κατρούγκαλου»: Ο μεγάλος πληθωρισμός υπονομεύει το εισόδημα των συνταξιούχων-Σωστό μέτρο στην εποχή του, θα αντιμετωπιστούν οι αδικίες

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 26.02.23, 14:44Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη: Όποιος νομίζει ότι επιβάλλει τη δική του ατζέντα συνειδητά θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης 26.02.23, 14:25«Φάε»… pass την ώρα που η κυβέρνηση μοιράζει με απευθείας αναθέσεις 63,5 εκατ. ευρώ σε συμβούλους-Στο «φως» οι συμβάσεις με υπουργεία (photos) 25.02.23, 23:53Είναι δύσκολο να αυτοτρολάρεσαι χωρίς να γελοιοποιείσαι! Ας το μάθει αυτό ο Σταν Γκρίνμπεργκ! Μητσοτάκης στο tik tok: Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα για τη λαγάνα με ντολμαδάκια 25.02.23, 18:00Θέτει θέμα αλλαγής του νόμου περί ευθύνης υπουργών ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα: «Με τον Νίκο Παππά «άνοιξε» η ΕΡΤ, θεσμοθετήθηκε πλαίσιο για την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.