Ιδιωτικοποίηση ογκολογικού Παίδων: Στα «κάγκελα» οι εργαζόμενοι -Διήμερο κινητοποιήσεων σε «Αγία Σοφία», «Αγλαΐα Κυριακού»

(Πηγή: www.documentonews.gr)

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα Παιδιατρικά νοσοκομεία «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού» κατά της ιδιωτικοποίησης του Ογκολογικού Τμήματος στο Παίδων «Αγία Σοφία». Συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη, πραγματοποιούν στάση εργασίας 10:00-15:00 και στις 11 έχουν δρομολογήσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας. Ωστόσο, αύριο, Τετάρτη, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με 24ωρη απεργία και στις 9 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συμβολική περικύκλωση του Παιδοογκολογικού.

Ιδιωτικοποίηση ογκολογικού Παίδων: Στα «κάγκελα» οι εργαζόμενοι -Διήμερο κινητοποιήσεων σε «Αγία Σοφία», «Αγλαΐα Κυριακού»

Δείτε επίσης: ΠΟΕΔΗΝ για «Αγία Σοφία»: Ακατανόητη απόφαση, ιδιωτικοποιείται η αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου στην Ελλάδα

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην κατάθεση νομοσχεδίου που ιδιωτικοποιεί το παιδοογκολογικό… Πηγή (Πηγή: www.documentonews.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.