Στήλη Άλατος: “Οι μετρήσεις του έπεσαν από τα χέρια”, 8,5 μονάδες έχασε ο Μητσοτάκης! Ο πανικός του Μαξίμου από κυλιόμενες το διήμερο και η δήθεν αριστερή πένα που τον αποθέωνε προχτές, ανακάλυψε μετα από 48 ώρες την… πονηριά του Καραμανλή!

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 7.03.23, 18:17Στο πλευρό όσων αγωνίζονται να αποτρέψουν τα σχέδια Μητσοτάκη για ιδιωτικοποίηση της Ογκολογικής κλινικής Παίδων η Ρένα Δούρου 7.03.23, 18:03“Δείγμα γραφής” από Ντογιάκο: Ζητά τη δικογραφία για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο το 2017, στο πλαίσιο της έρευνας για την τραγωδία στα Τέμπη … 7.03.23, 16:22Μόνο στην Ελλάδα: ΓΣΕΕ … “απεργοσπάστης”! Συμπαιγνία των παρατάξεων που πρόσκεινται σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Δεν συμμετέχει στην απεργία για την τραγωδία στα Τεμπη λόγω του συνεδρίου της στο “εξωτικό” …Καβούρι! (και στο βάθος η αύξηση του κατώτατου από Μητσοτάκη) 7.03.23, 12:38Κανάκης (σε Μητσοτάκη): «Τι να την κάνουμε τη συγγνώμη σου ακριβώς;»… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.