Νίκος Κοκλώνης: Οι ύποπτες εταιρείες, το «φάντασμα» της Air Fast Tickets και τα πρόσωπα κλειδιά – Αυτό είναι το πόρισμα για τον παραγωγό

(Πηγή: seleo.gr)

Στη δημοσιότητα έφερε η Real News το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για τις δραστηριότητες του παρουσιαστή και παραγωγού, Νίκο Κοκλώνη. Σε αυτό, αναφέρεται πως υπάρχουν τουλάχιστον 24 εταιρείες σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρο, Τουρκία, Ινδία, Παναμά και ΗΠΑ στις οποίες εμφανιζόταν ως διαχειριστής, ιδρυτής και πραγματικός δικαιούχος, διευθυντής, γραμματέας ή ταμίας.

Όπως γράφει η εφημερίδα, πρόκειται για εταιρείες με «αμφίβολη δραστηριότητα» και ο επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης έχει διαβιβάσει το πόρισμα ήδη στον οικονομικό εισαγγελέα Χρήστο Μπαρδάκη για τις δικές του ενέργειες.

Οι ίδιες εταιρείες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών υπηρεσιών και άλλων χωρών. Για ορισμένες, από αυτές τις εταιρείες της αλλοδαπής, οι εκεί αρμόδιες Αρχές έχουν… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.