
(Πηγή: www.gnomionline.gr)
Να παραμείνει δημόσια και ανεξάρτητη η ΔΕΥΑ, προς όφελος των καταναλωτών – Τι προβλέπει το σχετικό ν/σ που έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε όλη τη χώρα
της Κικής Ηπειρώτου
Την απόλυτη αντίθεσή τους στη λειτουργία της νέας Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων και του σχετικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης, το οποίο, όπως καταγγέλλεται, ανοίγει κερκόπορτα για την ιδιωτικοποίηση του νερού, εξέφρασαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης.
Το κορυφαίο όργανο του Δήμου αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΑ, η οποία συντάσσεται με την Ένωση των ΔΕΥΑ πανελλαδικά, που αντιτίθεται στα κυβερνητικά σχέδια για το μέλλον τόσο των συγκεκριμένων δημοτικών… Πηγή (Πηγή: www.gnomionline.gr)