
(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Στα βίντεο απεικονίζεται καρέ-καρέ η ομάδα ατόμων να εισβάλει στο εστιατόριo και λίγα λεπτά αργότερα να βγαίνει μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη έξω από αυτό. Στα βίντεο καταγράφεται η ένταση που επικρατεί με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 να δέχεται σπρωξιές, προτού κάποιοι ξεκινήσουν να τον ξυλοκοπούν.
Κάποιοι μάλιστα από τους παρευρισκόμενους τραβούν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ οι όσοι βρίσκονται εκείνη την ώρα στο εστιατόριο παρατηρούν τρομαγμένοι τα όσα εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους.
Υπενθυμίζεται ότι για το συμβάν -το οποίο καταδικάστηκε από ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο- έχει συλληφθεί ήδη ένας 17χρονος αναρχικός ο οποίος οδηγήθηκε στο εισαγγελέα, ενώ έχουν… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)